10 februari; you’ve got mail

Vandaag is het weer schoonmaak tijd. Nou ja elke dag, maar volgens de kalender moet ik jullie hier een keer in meenemen. Dus vandaag een foto van het toilet. img_4257-1

Schoon he? Nou ja misschien een beetje raar die borstel nog in de pot. Dat is omdat er nog chloor in zit. Dit is zodat iedereen weet dat er chloor in zit en er niet zomaar bovenop gaat plassen.

Saai zou je denken, maar wat je hier niet ziet op deze foto is de bovenkant van het toilet. Als je het toilet binnenloopt kom je namelijk dit tegen:

img_4443

Allemaal kaarten uit Nederland, maar vooral uit het buitenland. Dit is nog niet alles. Links en rechts zitten namelijk nog meer kaarten. Als je op de pot gaat zitten, daar kwam je immers voor, zie je dit aan de linkerkant:

img_4444

Zoals je ziet is dit een grote variëteit van kaarten. Draai je je hoofd dan omhoog zie je dit:

img_4447

Zoals je hier ziet kan ik nog wel een en ander ophangen. Maar ga je dan nog verder naar rechts zie je dit:

img_4445

Deze kant is toch wel speciaal. Hier zit namelijk zelfs een kaart uit “Mars” tussen. De kaart rechts, 2e rij van onder. Deze heb ik gekregen van de toenmalige buurman van mijn ouders. Hij werkte bij Estec aan het Mars project (vraag me niet wat het inhoud, dat weet ik namelijk niet). Daarom kreeg ik deze kaart. Vond het leuk genoeg om deze erbij te hangen.

Mocht je het ook leuk vinden om kaarten te sturen en te ontvangen, neem dan eens een kijkje op postcrossing. Hier zul je eerst een kaartje moeten sturen en dan wachten tot deze bij de ontvanger aankomt. Vervolgens krijg jij van een totaal iemand anders een kaartje terug. En dan kun jij weer een kaartje sturen naar het adres dat je uit het systeem krijgt.

Heb jij ook iets speciaals op je toilet?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s