13 januari; het eerste woord

Vandaag mag ik het eerste woord googlen dat ik als eerste lees. Nu zit ik naar Utopia te kijken, dus dat is ook het eerste woord dat ik zie.

Als ik op google kijk is de eerste bevinding utopiatv. Dus gewoon het programma waar ik naar zit te kijken. De 5e bevinding is of Ruud weer terug komt in Utopia. Ik hoop van niet, maar goed, ik heb het dan ook niet voor het zeggen.

Op pagina 2 is een van de bevindingen een link van natuurmonumenten. Hier zie ik dat Utopia een gebied is op Texel. Interessant dus, dat wist ik nog niet namelijk.

Ook Within Temptation is te vinden. Hun eerste album heette Utopia.

Op pagina 3 vind ik dat in Almelo ook een Utopia is. Maar ik vermoed dat dit door een gebouw komt dat zo heet. Er is in elk geval een kantoor of kantoorruimte te huur.

Ook op Wikipedia is Utopia te vinden: Utopie is een literaire en filosofische term die men kan omschrijven als onmogelijke werkelijkheid, een ideale wereld die echter niet bereikt kan worden. Een utopie die gekenmerkt wordt door technologie is een technologische utopie. Het tegengestelde van een utopie is een dystopie of anti-utopie (bron: wikipedia).

Mocht je zelf willen googlen, dan kun je dat via deze link.

Tot morgen!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s